EMPENTA'21

PRODUCCIÓ, GRAVACIÓ i EDICIÓ DEL TEU PRIMER EP


El projecte EMPENTA consisteix en un programa d’acompanyament per a creadors musicals joves portat a terme per Associació La Càpsula amb el suport del Departament de Cultura de Sant Boi.

 

Amb un procés de  selecció previ,  s’escolliran  dos projectes musicals  (poden  ser artistes en solitari  o  bandes,  i  de qualsevol  estil o disciplina musical)  als  que se’ls oferirà  la producció,  gravació i edició del seu primer EP (d’entre dues i quatre cançons, depenent de les necessitats de cada projecte), així com la presentació de les seves cançons en directe.

 

Els candidats hauran de complir les següents condicions:

 

             · Tenir entre 16 i 30 anys
               (en el cas de bandes es comptarà la mitja de l’edat dels seus membres)

             · Estar empadronats a Sant Boi 
               (en el cas de bandes, com a mínim el 1 dels membres haurà de ser de Sant Boi)

             · No tenir cap gravació professional editada

             · Tenir un mínim de tres composicions pròpies, siguin cançons acabades o idees musicals amb un mínim d'estructura i solidesa.

 

La selecció, portada a terme per un jurat especialitzat, es farà tenint en compte els següents punts:

 

             · Quantitat i qualitat del repertori propi disponible

             · Originalitat i personalitat de la proposta

             · Viabilitat de l’adaptació del seu repertori al directe

INSCRIPCIÓ 

 

Per apuntar-te com a candidat en el projecte EMPENTA, hauràs de gravar de manera casolana i senzilla (pot ser perfectament amb el mòbil, simplement necessitem que es vegi i s’escolti de manera decent)  dos vídeos  interpretant  dues de les teves composicions. 

 

La interpretació pot ser amb banda completa o en un format molt reduït.  Es  tracta que puguem  escoltar el tema en essència i conèixer una mica la teva personalitat artística.

 

Necessitarem   que  ens  els  facis  arribar a través del formulari d'inscripció, on també hauràs d'aportar les teves dades i una mica d'informació sobre el teu projecte musical:

 

CALENDARI

 

         · Terminis de presentació de candidatures: entre el 8 i el 28 de novembre de 2021
         · Anunci de les propostes seleccionades: divendres 3 de desembre de 2021
         · Les dates de producció i gravació, així com la data del concert  de celebració del concert 
           de presentació,  s’acordaran amb els artistes,  valorant les necessitats  dels projectes  i  la 
           disponibilitat de les dues parts.

 

* Qualsevol proposta que no complexi les condicions establertes al concurs, que no inclogui tot el material que es demana o que arribi fora de termini, quedarà automàticament desqualificada.

EDICIÓ

 

La  participació  en  el projecte inclou  l’edició i  distribució  digital  de la  gravació  a  través de la discogràfica independent Capsula Records (vinculada a La Càpsula i centrada en la presentació de projectes musicals locals),  que oferirà un  contracte bàsic d’edició que podrà ser modificat o ampliat segons els objectius i expectatives d’artista i discogràfica. 


CONCERT DE PRESENTACIÓ

 

L’acte  de  presentació consistirà  en un petit  concert  de  cadascuna  de les dues propostes  guanyadores en un dels espais escènics de Sant Boi i previsiblement durant la primavera de 2022 (dates a concretar segons disponibilitat d’espais i segons el temps de preparació i assajos necessaris).

Les despeses d’organització, producció i comunicació del concert seran cobertes en part per la captació d’una petita entrada dels assistents al concert, i en part pels fons d’Associació La Càpsula destinats al projecte. Els artistes no rebran cap remuneració pel seu concert, però rebran tot el suport tècnic i pràctic necessari per al seu desenvolupament, així com el tracte de cortesia bàsic (càtering i begudes).

CONTACTE

 

Pots rebre més informació sobre el projecte o consultar qualsevol detall escrivint via e-mail a 
associaciolacapsula@gmail.com 

 

o a través de WhatsApp al número 626705869

Dossier EMPENTA'21
Dossier Empenta21.pdf
Documento Adobe Acrobat [4.5 MB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
La Cápsula del Tiempo - C/ Josep Torras i Bàges, 9. Local. CP: 08830 - Sant Boi de Llobregat. info@lacapsuladeltiempo.es